16 / 03 / 2014

The Dutch are coming

Dutchweekend Italia 2014 komt eraan

De Dutchweekend Italia 2014 gaat bijna van start., een uniek sportevenement van 20 tot 23 maart. Na een zeer geslaagde eerste editie is het dit jaar tijd voor een tweede editie, iedereen is welkom! De Dutchweekend is in het grootste skigebied van Italie, Via Lattea in het dorp Sauze d’Oulx.

Zon, DJ’s en sneeuw
De wintersport gaat uiteraard samen met een feestje. Vandaar dat SummitTravel samen met de lokale horeca de organisatie op zich draagt van dit evenement. Naast de feesten zijn er ook feestelijke activiteit op de pistes.

Dutchweekend slalom race
Ga jij de kampioen worden van de eerste editie van deze spectaculaire slalom? Iedereen kan meedoen aan deze slalom, dames en heren, beginners en gevorderden, wees er wel snel bij want vol=vol. Je kan je inschrijven via [email protected] vóór 12 maart 2014.

Vermeld in de e-mail (per deelnemer):
– Voor- en achternaam
– Geslacht: man / vrouw
– Onderdeel: skiën / snowboarden
– Niveau: beginner / gevorderd / expert
– Boekingsnummer bij Summit Travel

Terugblik 2013
Mauro Meneguzzi, de burgervader van Sauze d’Oulx zei over de vorige editie: ‘In het hele dorp was er dan ook voortdurend sprake van een feestelijke stemming. De winkels waren versierd met Nederlandse en Italiaanse vlaggen, en op straat en uiteraard uit de diverse bars en pubs klonk voortdurend het enthousiaste geluid van vrolijke deelnemers.’

Gratis toegang feesten
Alsnog deelnemen aan de dutchweekend, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Boek je reis (je skipas, vlucht en accomodatie) via Summit Travel en je krijgt gratis toegang tot georganiseerde feesten en karting op drank in diverse horecagelegenheden in Sauze d’Oulx.

What our customers say

01 / 05

Easy to use website and good prices. James was very helpful on the phone. Ski hire shop provided good and rapid service

G. Humphries

Sauzeonline provide great value ski and snowboard hire from a selection of shops in good locations throughout the town – so we were able to find shops suitable for all our group (not all of whom were staying in the same place). James was also incredibly helpful in resolving an issue one of our group had with his snowboard hire [and arranged a full refund]. We would definitely recommend Sauzeonline both in terms of excellent value and service.

B. Hughes

The transfers we booked were professional and hassle free notwithstanding our late arrival. For the return we were greeted on time with great service. The ski hire was also of excellent quality.

A. McCormick

Great service from James prior to arriving. Really went above and beyond. The rental shop was ideally situated at the bottom of the lift. Can't wait to return!

S. Warhurst

We are a family of 6 and James and Sinead at Sauzeonline.com were brilliant in organising skis, lessons and restaurants. Really helpful and friendly - a pleasure to deal with. We plan to come back next year using Sauzeonline for everything.

D. Bonfield